Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/soundlab.dk/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 5917
Soundlab | Professionel videoproduktion med egen produktion af lyddesign
+45 28 56 23 69 hd@soundlab.dk

Videoproduktion

til sociale medier

BAG OM VIDEOPRODUKTION til sociale medier

Undersøgelser viser at hovedparten af alle besøgende på nettet orienterer sig via video, især på de sociale medier.

Billeder kan sige mere end mange ord. Levende billeder kan sige mere end mange billeder og endnu flere ord. Det er derfor ikke uden grund at video mediet for rigtig mange er blevet det foretrukne og dominerende markedsførings værktøj. Videoen appellerer direkte til vores følelser både visuelt og auditativt, den kan implementeres på mange medie platforme, og så er den svær at slukke for når der først er trykket “play”.
Har du et brændende ønske om at få noget fremvist på flotte levende billeder indpakket i lækker lyd? Det kan være en historie fortælling, et produkt, en virksomhed, en service, et kursus, en vejledning, en ansøgning, en anmeldelse, en reklame, you name it. Soundlab hjælper dig videre i processen og får din “ting” omsat til video – en vel tilrettelagt video med en skarp profil som rammer plet hos målgruppen.
Jeg tager dig i hånden og følger dig igennem hele processen. Fra den indledende afklaring af profil og målgruppe, til skrivning af manus, videre over tilrettelæggelse af optagelser og lokationer, til den endelige redigering af film og valg af musik.
“Du kan regne med 100% sparring igennem hele processen. Jeg er først tilfreds når du er.”