+45 28 56 23 69 hd@soundlab.dk

Undervisning
i lyd & video

Går du og drømmer om at lave dine egne små lyd- og videoproduktioner og måske få dem udgivet på diverse streaming tjenester og sociale medier? Så læs med her…

Undervisning i lyd og video

Jeg kan hjælpe dig med undervisning i lydoptagelser (studie/live) og lydredigering, samt videooptagelser og videoredigering. Undervisning i video indebærer arbejde med både film og lyd. For at komme godt igang tager vi udgangspunkt i dit grej og ser på hvordan det udnyttes bedst muligt, eventuelt med råd og vejledning om tilkøb af nyt hvis ønsket.
Vi kommer ind på emner som kamera- og mikrofonteknik, lys- og lydforhold, lokations, manus, speak, fifs og tricks til videoredigering og lyd mix, samt masterering og meget mere. Det er altid en god idé at arbejde ud fra et konkret video eller lyd projekt, og har du tanker om dit eget, starter vi naturligvis med det.
Undervisningen tager udgangspunkt i dit niveau og dine ønsker til læring, og kan foregå enten på din adresse eller i mit studie. Antal lektioner og omfanget af undervisningen, er helt op til dine ambitioner og mål. Ønsker du yderligere info kan jeg kontaktes via kontaktformularen nederst på denne side eller på mobil +45 28 56 23 69.
“Undervisningen tager udgangspunkt i dit niveau og dine ønsker til læring”

Find den rigtige løsning i dag

11 + 4 =

lydcase, videocase, lydproduktion, videoproduktion, lyddesign, lydlogo, lyde, undervisning lyd, lydshop, lydbranding