Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/soundlab.dk/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 5917
Soundlab | Henrik Deleuran står i spidsen, når der produceres lyd og video
+45 28 56 23 69 hd@soundlab.dk

Bag om SOUNDLAB

Kom bag om Soundlab og lær hvad der driver virksomheden og hvordan du kan udnytte de professionelle kompetencer Henrik Deleuran viser inden for lyd- og videoproduktion…

Henrik Deleuran

Mit navn er Henrik Deleuran og jeg er ejer, videoproducer, lydkomponist og underviser på Soundlab. Jeg har en stilsikker sans og evner at ramme plet hver gang. Derudover beskrives jeg af mine elever som en engageret og passioneret underviser. Jeg møder mine kunders individuelle ønsker og behov med høj faglighed og kreativitet – og altid med hjertet i centrum.

 

En baggrund i musikbranchen

Jeg har en baggrund i musikbranchen. Igennem en lang årrække har jeg ernæret mig som professionel bassist, komponist og basinstruktør. Igennem 90’erne stod jeg i intensiv baslære hos Niels Henning Ørsted Pedersen (NHØP), der ved flere lejligheder blev kåret som verdens bedste bassist. Dermed fik NHØP sat Danmark på det musikalske verdenskort. Det er fra læretiden med NHØP at jeg har min tilbundsgående teoretiske og praktiske viden omkring musik, komposition og lydindspilning. Det har gjort mig til en efterspurgt aktør inden for området. Ligeledes medvirker jeg på adskillelige indspilninger og har udgivet solo CD i eget navn. Jeg har siden 2005 arbejdet med lyddesign og lydbranding for en række større og mindre virksomheder…

 

Succes med “BASSLINE”-serien

Jeg er idémand, producent og instruktør på den succesfulde “Bassline” serie, som bruger videomediet til formidling af instrumentundervisning til musikere. Serien – som tæller i alt 8 DVD’er og udgives i hele Norden samt USA – har skabt grobund for min store interesse og faglige viden omkring videoproduktion. “Bassline” serien kan bl.a. købes i denne webshop eller som app via DanGuitar i Danmark, Norge og Sverige.

Læs mere om mine services

Læs mere om mine services inden for lyddesign, videoproduktion og undervisning i lydproduktion – eller tag en tur i lydshoppen, hvor du finder flere hundrede lydfiler, der kan købes og downloades med det samme.

Book et møde lige her

12 + 14 =