+45 28 56 23 69 hd@soundlab.dk

Handelsbetingelser & Persondatapolitik

Her kan du læse vores handelsbetingelser om bl.a. fortrydelsesret og reklamation samt hvordan du forholder dig til disse. Læs ligeledes vores persondatapolitik om, hvordan dine oplysninger bevares og bruges.

BESTILLING

På Soundlab.dk er det muligt at bestille, betale og downloade digitale lydfiler til privatpersoner, firmaer og offentlige institutioner. Alle priser er faste og inkl. moms. Salg til børn og unge under 18 år kan alene indgås af forældre eller andre, der lovligt kan handle på barnets eller den unges vegne.

SÅDAN HANDLER DU

  • Besøg “Lydshoppen”
  • Find den ønskede lydfil (det er muligt at søge under kategori høre den inden bestilling), og læg den i indkøbskurven. Gå herefter til betaling via kurven.
  • Indtast dine personlige oplysninger, og vælg betalingsmåde.
  • Godkend forretningsbetingelserne
  • Tjek at alle oplysninger er korrekte og godkend købet.
  • Gennemfør betalingen

Når ordren er gennemført vil du modtage en ordrebekræftelse på e-mail, samt et link til download af lydfiler.

Ønsker du at betale med MobilePay, send en e-mail til hd@soundlab.dk med oplysninger om de lydfiler du ønsker (både titel og varenummer) samt dit navn, adresse, mobil nummer og e-mail. Lydfilerne vil herefter bliver sendt til dig via mail, når du har overført beløbet til Bassmusic & Soundlab MobilePay nr. 39988.

BETALING

VISA, VISA Dankort, Mastercard, American Express og PayPal

Det er muligt at betale med VISA, VISA Dankort, Mastercard, American Express og PayPal. Der er ingen kort gebyr.

Når der betales med betalingskort bruges en sikker krypteret metode gennem et godkendt webshop betalingssystem ved navn Stripe, så alle betalingsdata sendes via en sikker linie og aldrig bliver gemt ved Soundlab. Derfor kan du helt trygt og sikkert handle hos Soundlab lysdhop.

Beløbet vil blive trukket så snart din bestilling er foretaget og download fremsendt.

EAN-FAKTURA

Bestiller du som offentlig institution skal du sende en e-mail til hd@soundlab.dk med navn, adresse, tlf. nummer, kontaktperson, e-mail samt EAN-nummer, hvorefter du vil modtage en elektronisk faktura.

MobilePay

Ønsker du at betale med MobilePay, send en e-mail til hd@soundlab.dk med oplysninger om de lydfiler du ønsker (både titel og varenummer) samt dit navn, adresse, mobil nummer og e-mail. Lydfilerne vil herefter bliver sendt til dig via mail, når du har overført beløbet til Bassmusic & Soundlab MobilePay nr. 39988.

RETURRET & OMBYTNING

Da filerne leveres med mulighed for straks at kunne downloades, er der hverken returret eller ombytningsret på de købte lydfiler i Soundlabs webshop.

REKLAMATIONSRET

Soundlab yder 2 års reklamationsret i henhold til købeloven, i forhold til digitale fejl der opstår på lydfilerne under korrekt brug og afspilning, i hele perioden. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, som direkte eller inddirekte er opstået som følge af forkert betjening eller uautoriseret indgreb. Reklamation over fejl og mangler, som bør opdages ved sædvanlig gennemlytning af lydfilen, skal meddeles Soundlab.dk indenfor rimelig tid. Soundlab vil herefter vurdere om der skal fremsendes ny lydfil. Husk at vedlægge en kopi af kvittering med den ødelagte lydfil, samt en besked om hvad lydfilen fejler.

PERSONDATAPOLITIK

Ved bestilling af lydprodukter skal dit navn, adresse, telefonnummer og e-mail adresse oplyses. Disse oplysninger bruges i forbindelse med:

  • Levering af dit download link af lydfiler
  • Fremsendelse af ordrebekræftelse
  • Faktura og regnskab

Ingen personlige oplysninger registreret hos Soundlab.dk, bliver på noget tidspunkt overdraget, solgt eller gjort tilgængelige for tredjepart. Alle informationer transmitteres eller opbevares ikke-krypteret, men bliver opbevaret på betryggende vis og er kun tilgængelige for ejeren af Soundlab. Henrik Deleuran er den dataansvarlige. Personoplysningerne registreres hos Soundlab.dk og opbevares i 5 år, hvorefter oplysningerne slettes. Som registreret har du altid mulighed for indsigt og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i persondataloven.

COOKIES

Soundlab.dk benytter cookies. Disse bliver først og fremmest brugt til at gemme, hvilke lydfiler du har bestilt. Det er derfor vigtigt, at du har aktiveret cookies i din browser, når du handler på Soundlab.dk. Du kan altid slette dem på din computer igen.

lydcase, videocase, lydproduktion, videoproduktion, lyddesign, lydlogo, lyde, undervisning lyd, lydshop, lydbranding, persondatapolitik
0