Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/soundlab.dk/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 5917
Soundlab | Professionel hjælp til lyddesign, lydbranding og lydproduktion
+45 28 56 23 69 hd@soundlab.dk

Lydproduktion

IN-STORE LYD

InStore lyd fungerer ikke alene. Den spiller i sammenhæng med en masse andre elementer: lys, indretning, varer, atmosfære, dufte, service etc. Det handler altså om at skabe en totaloplevelse i butikken.

Tidligere købte folk det de manglede, eller det der var nødvendigt. I dag er forbruget i langt højere grad styret af følelser og lyst. Derfor handler det om at give kunderne en oplevelse. Oplevelsen skal give kunden lyst til at komme ind i butikken og forbruge, og samtidig få kunden styret udenom konkurrerende e-handel. Ved at bruge lyden rigtigt, kan den underbygge den øvrige indretning og varesortiment og påvirke kunderne og købssituationen positivt.

Butikskæder som Ecco, Baresso, Jack & Jones og Hennes & Mauritz er eksempler på detailkæder, der arbejder målrettet med at bruge musik og lyd til at give kunderne en god oplevelse i butikkerne i sammenspil med den øvrige service.

Lyden er også med til at skabe en sammenhæng i de forskellige butikkers udtryk. Fra by til by. Læg mærke til det, næste gang du står i en af disse butikker.

Læs bl.a. om min Trip Trap case

lydcase, videocase, lydproduktion, videoproduktion, lyddesign, lydlogo, lyde, undervisning lyd, lydshop, lydbranding

Tv-/radiolyd

SoundLab leverer professionelle lyd til reklamespots. Jeg arbejder sammen med produktionsselskaber og reklamebureauer og kan træde ind i processen fra ide-fasen og bidrage til hele forløbet frem til det færdigproducerede tv- eller radiospot.

Jeg arbejder fra eget studie med moderne digitalt udstyr.

Se og hør eksempler på produktioner, jeg har lagt lyd til i videogalleriet.

lydcase, videocase, lydproduktion, videoproduktion, lyddesign, lydlogo, lyde, undervisning lyd, lydshop, lydbranding

Ringetone & Ventelyd

Ventetiden i en telefonkø behøver ikke være fyldt med – i bedste fald – ligegyldig musak. Lad virksomhedens lydidentitet folde sig ud i ventetoner og ringetoner, så jeres kunder bliver mødt med en behagelig og relevant lyd.

SoundLab udvikler, komponerer og implementerer telelyd, der er med til at skabe et komplet indtryk af jeres virksomhed. Hør eksempler på brug af ringetoner og ventelyd fra Trip Trap casen og Teknicar casen.

lydcase, videocase, lydproduktion, videoproduktion, lyddesign, lydlogo, lyde, undervisning lyd, lydshop, lydbranding

Profilspot, web-spot eller introspot

Lyden er med til at fortælle historien, understrege pointen og bidrage til den rette stemning. Det ved enhver biografgænger. Og i virkeligheden er det de samme virkemidler Jeg arbejder med, når der skal laves lyd til korte web-spots, profil-spots eller iørefaldende
messe-videoer.

Produktionstiden er ofte kort og deadline skarp – men med egne studiefaciliteter og mange års erfaring finder jeg altid en løsning. Og jeg kan levere med kort varsel og fra dag til dag, hvis det er nødvendigt.

Se og hør eksempler på profilspots under videogalleriet.