+45 28 56 23 69 hd@soundlab.dk

Case: Maltekspressen promotionvideo

Maltekspressen promotionvideo

Udover branding lyd, producerer Soundlab også budgetvenlig video til web og anden promotion brug. Det kan være firmaer, institutioner, bands eller privatpersoner som ønsker at få lavet en præsentations video til brug i markedsføringen.

Maltekspressen er et spillemandsorkester som i mere end 20 år har været medvirkende til at fastholde den danske spillemandstradition. Udgangspunktet er dansk spillemandsmusik, suppleret med numre fra Sverige, Grønland og USA – gerne serveret i utraditionelle arrangementer, krydret med anekdoter og muntre, delvis sandfærdige historier.

I forbindelse med orkestrets mange koncerter ønskede man at få lavet en promotion video til arragører og publikum. Da bassisten modtager undervisning af Soundlabs indehaver og lyddesigner, Henrik Deleuran (som er professionel bassist), var det et naturligt valg at sætte Soundlab på opgaven. På nedenstående video kan man se det færdige resultat – optagelserne er lavet en kold juni dag 2015 til Ry havnekoncert, og efterfølgende redigeret i Soundlab studie.

Flere Cases

0