+45 28 56 23 69 info@soundlab.dk

Sådan arbejder vi

Fra strategien lægges til produktion og implementering af produktet, er du med hele vejen. På den måde sikrer vi fuld kundetilfredshed og resultatet er det helt rigtige produkt til netop din virksomhed.

Sådan arbejder Soundlab

Udviklingen af et lyddesign følger i princippet de samme systematiske og analytiske processer, som arbejdet med udviklingen af en visuel identitet, branding eller overordnet kommunikationsstrategi. Som en del af BassMusic & Soundlab har vi en unik sammensætning af kompetencer.

Vi kan indgå i virksomhedens strategiske arbejde med branding og kommunikation og formår at overføre det til et konkret og målrettet lyddesign.

Uanset om opgaven er lille eller stor vil I møde et professionelt og entusiastisk medspil.

Vi deltager gerne i et uforpligtende møde og udarbejder på den baggrund et kortfattet ideoplæg og budget for opgaven. På den baggrund kan I hurtigt vurdere om der er grundlag for at arbejde videre.

“Uanset om opgaven er lille eller stor vil I møde et professionelt og entusiastisk medspil.”

Strategi

Vi kan bidrage til jeres branding-strategi. Vi har forståelse for de processer og sammenhænge, hvor lyd kan gøre en forskel.

Vi er vant til at tænke lyd ind i en større sammenhæng og på den måde folde eksempelvis en kommunikationsstrategi helt ud.

Lyd-logoet kan være den detalje, der får det samlede brand til at fremstå helstøbt og i kontakt med omverdenen. Den rigtige ventetone kan gøre forskellen på en glad og utilfreds kunde. Vi kan levere det strategiske og faglige input, som I skal bruge, når I eksempelvis arbejder med en ny virksomhedsprofil.

Eller vi kan tilføre den næste instore-kampagne ekstra energi, ved at supplere salgsbudskaberne og POS-materialerne med den rette lyd og stemning.

Kort sagt: Hvis I har brug for et strategisk indspark, så kan vi levere dette. Har I mere brug for en medspiller, der hurtigt kan sætte sig ind i den fastlagte strategi, så er vi også på hjemmebane.

Med strategien på plads – er vi klar til at producere.

Produktion

Udvikling og produktion af lyd kræver dyb faglig indsigt og et naturligt og opdyrket kreativt talent.

Når vi taler lyd er det nemlig ikke nok at være en god studiemusiker eller komponist. Indsigten i og forståelsen for de kommercielle sammenhænge, som lyden skal bidrage til er afgørende for at kunne levere et positivt bidrag til processen. Af samme grund opfatter vores kunder os som lyd-specialister med en stærk faglig profil.

Det vil sige, at vi kan arbejde effektivt og fleksibelt, og er vant til at arbejde i teams med andre. Og altid med den målsætning, at vi skal nå frem det bedste resultat for kunden.

Vi har egne studie-faciliteter og kan levere lyd i præcis det format, der er påkrævet til den konkrete opgave.

Implementering

Vi har kun en interesse i, at ‘vores’ lyd bliver perfekt implementeret. Uanset om det er til jeres næste tv-spot, til en butikskampagne eller en nye ventetone til omstillingsbordet.

Selv den bedste lyd bliver ikke hørt, hvis anlægget og de højttalere, der skal bringe den videre ikke er gode nok. Via en række tætte samarbejdspartnere kan vi sikre, at  lyden når helt ud til jeres kunder. Vi kan rådgive om anlæg, dimensioner mv.

Og hvis I har behov for teknisk bistand, kan vi anbefale de rette leverandører. Vi har kun en interesse i, at ‘vores’ lyd bliver perfekt implementeret. Uanset om det er til jeres næste tv-spot, til en butikskampagne eller en nye ventetone til omstillingsbordet.

“Where words leave off, music begins.”

Heinrich Heine