+45 28 56 23 69 hd@soundlab.dk
lydcase, videocase, lydproduktion, videoproduktion, lyddesign, lydlogo, lyde, undervisning lyd, lydshop, lydbranding

Jeg tilbyder

Lydshop

I lydshoppen kan du finde et stort antal færdige lyde som kan downloades for små penge. Udvalget dækker de fleste behov indenfor multimedie produktion, for firmaer, uddannelses institutioner og private. Kig ind og find din lyd.

Custom lyddesign

Hvis man ikke finder den lyd man søger i shoppen, og måske ønsker en custom lyd som ikke bruges af andre, kan jeg tilbyde at producere en specialdesignet lyd som kun må anvendes i netop din medieproduktion.

Videoproduktion

Få omsat dit produkt, din virksomhed, din historie, din service, din ansøgning, din vejledning, din anmeldelse, dit kursus, you name it, til flotte levende billeder indpakket i lækker lyd. Soundlab hjælper dig igennem hele processen og får din idé omsat til video.

Undervisning

Ønsker du at få ordentlig styr på dine egne lyd- og videooptagelser, samt lære at redigere dem til et spot on produkt som skiller sig ud og skaber genkendelse i markedsføringen? Kom godt igang med et individuelt kursusforløb hos Soundlab og få masser af sparring og inspiration.

Strategi

For at lyd og video kan fungere effektivt og skabe resultater i markedsføringen, skal begge dele indtænkes i en brandmæssig sammenhæng. Soundlab kan levere det strategiske og faglige input som skal til for at disse markedsføringsredskaber virker optimalt og skaber sammenhæng og helhed.

Implementering

Når lyd og video er færdig produceret hjælper Soundlab naturligvis også med den endelige implementering, og justerer produktionen så den fremstår bedst muligt i forhold til den platform hvor den skal benyttes.

“Soundlab rådgiver, udvikler og implementerer både lyd og video oplevelser på et professionelt niveau.”

Find den rigtige løsning i dag

6 + 11 =

Find vej til studiet